Luk historie vindue

2011

Næste historieForrige historie

DN fylder 100 år

DN fylder 100 år i 2011

DN fylder 100 år i 2011

Den 21.april 2011 fylder DN 100 år. Ud over historiesiden som du befinder dig på lige nu, fejrer DN også sin runde fødselsdag med andre initiativer. Foreningens medlemsmagasin Natur & Miljø udkommer i 2011 seks gange i stedet for fire, og i hvert nummer kan du læse uddybende kapitler fra DN's historie, skrevet af naturskribent Søren Olsen.

I selve jubilæumsmåneden offentliggør DN også fredningsdatabasen www.fredninger.dk - en unik hjemmeside med info om mere end 3.000 fredninger i Danmark. På siden, som du allerede kan smugkigge på nu, findes der inspiration til naturoplevelser og info om områdernes dyre- og planteliv, geologi, kulturhistorie samt tur- og vejbeskrivelser.

I anledningen af jubilæumsåret har DN også valgt at forære alle danskere en natur-applikation til mobiltelefonen. Programmet kan hentes gratis fra februar 2011 og indeholder informationer om fredninger og naturarealer ejet af Danmarks Naturfond. Med applikationen vil du samtidig modtage en lang række naturoplevelser fra naturkatapulten.dk og det bliver muligt at foretage registreringer af den danske natur.

På bogform udgiver DN til april ’Danmark Dejligst’. Bogen er rigt illustreret og viser 100 af de mest fantastiske fredninger i Danmark.

TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN

Del med dine venner